Benvinguts!


Welkom bij Alegre. Wij leveren voornamelijk Catalaanse kwaliteitsproducten en wij zullen regelmatig lekkere recepten op deze site plaatsen.  Uiteraard kun je bij ons voor de in Nederland moeilijk te verkrijgen ingrediënten terecht welke zijn te verkrijgen middels onze webshop.  De bestelling wordt dan bij je thuis bezorgd door onze koerier en te volgen via track and trace. Snel, makkelijk en betrouwbaar en succes verzekerd!

Bon Profit!


Over Claudia

Energiek, positief en veelzijdig! Met mijn creatieve en ondernemende mentaliteit ben ik voortdurend in beweging op zoek naar nieuwe uitdagingen. Een uitstap van 10 jaar woon- en werkervaring in de regio Catalonië heeft me gevormd tot wie ik nu ben. Vol dynamiek, passie en empathie voor alles en iedereen iedereen wat en wie de moeite waard is.